Vispad crème fraiche – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på vispad crème fraiche!

Vispad crème fraiche är perfekt till kalla såser, dipp eller efterrätter, och det tar din crème fraiche till en nivå som känns riktigt professionell. Så här gör du enkelt!

Varför ska man vispa sin crème fraiche?

Att vispa sin crème fraiche ger en mycket trevlig konsistens.

I många fall kan man vilja att ens crème fraiche inte blir rinnig, utan lätt fast. Då är det riktigt gott att vispa den.

Perfekt till såser, dippar, och efterrätter, så är det helt klart värt att testa!

Ingredienser

  • crème fraiche (hög fetthalt, 34%)
  • valfri smaksättning

Instruktioner

  1. I en bunke, krydda eller smaksätt sin crème fraiche med kryddor dylikt som vanligt.
  2. Vispa med en elvisp tills att din crème fraiche blir fast, cirka 7-8 minuter. Det tar en liten stund, men fortsätt! Det kommer att bli fast efter en stund, men man måste ge det tiden.
  3. Njut av din vispade crème fraiche!
Vispad crème fraiche

Vispad crème fraiche

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på vispad crème fraiche! Vispad crème fraiche är perfekt till kalla såser, dipp eller efterrätter, och det tar din crème fraiche till en nivå som känns riktigt professionell. Så här gör du enkelt!
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Total tid 10 minuter
Portioner 1 sats

Ingredienser
  

  • crème fraiche (hög fetthalt, 34%)
  • valfri smaksättning

Instruktioner

  • I en bunke, krydda eller smaksätt sin crème fraiche med kryddor dylikt som vanligt.
  • Vispa med en elvisp tills att din crème fraiche blir fast, cirka 7-8 minuter. Det tar en liten stund, men fortsätt! Det kommer att bli fast efter en stund, men man måste ge det tiden.
  • Njut av din vispade crème fraiche!
Keyword Vispad crème fraiche

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning