I denna artikel ger jag mitt bästa recept på ugnspannkaka utan ägg!
Detta har varit ett mycket efterfrågat recept på ugnspannkaka utan ägg. Detta recept har fungerat bra för mig och jag rekommenderar det starkt!
Här är ett enkelt recept på ugnspannkaka utan ägg som bara innehåller enkla ingredienser. Att göra ugnspannkaka utan ägg kan vara lite knepigt och bero på olika svårkontrollerade faktorer såsom mjölet.
Denna äggfria ugnspannkaka har fungerat för mig flera gånger och jag kan rekommendera starkt att man testar den för att se hur resultatet blir.
Kort sagt så tycker jag absolut att detta recept på ugnspannkaka utan ägg är värt att göra!
Ingredienser (4 portioner)
- 50 g smör
- 1 tsk bakpulver
- 3 dl vetemjöl
- ½ tsk salt
- 5 dl mjölk
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C.
- Blanda mjöl, salt, och bakpulver i en bunke.
- Smält smöret i ugnen i din långpanna.
- Ta ut långpannan ur ugnen. Se till så att smöret täcker kanter och botten på formen. Tillsätt smeten ner i ugnsformen.
- Grädda i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
- Servera på valfritt vis!

Ugnspannkaka utan ägg
Ingredienser
- 50 g smör
- 1 tsk bakpulver
- 3 dl vetemjöl
- ½ tsk salt
- 5 dl mjölk
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C.
- Blanda mjöl, salt, och bakpulver i en bunke.
- Smält smöret i ugnen i din långpanna.
- Ta ut långpannan ur ugnen. Se till så att smöret täcker kanter och botten på formen. Tillsätt smeten ner i ugnsformen.
- Grädda i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
- Servera på valfritt vis!