I denna artikel ger jag mitt bästa recept på tonfiskröra med ägg!
Här är en trevlig tonfiskröra med ägg och några få andra ingredienser som alla fungerar bra tillsammans. Resultatet blir en riktigt trevlig tonfiskröra som kan användas till mycket. Exempelvis smörgåsar och mackor, bakad potatis, sallader, med mera!
Jag gillar verkligen kombinationen av ägg och tonfisk i en tonfiskröra. Det blir en riktigt mättande och trevlig röra som man verkligen blir belåten av att äta, utan att det känns för tungt i kroppen efteråt.
Just denna tonfiskröra med ägg tycker jag dessutom imponerar med sin fräscha smak. Vi använder oss av några enkla basingredienser som man ofta har hemma i kylen och skafferiet redan, som tillsammans ger en god smak.
Förvara eventuella rester övertäckt i kylen. Passar helt perfekt att ta med som matlåda eller att äta några dagar efter enligt min erfarenhet!
Kort sagt älskar jag denna tonfiskröra med ägg och rekommenderar den starkt. Riktigt värd att göra. Testa gärna receptet nedan, så hoppas jag att ni ska gilla det lika mycket som jag gör!
Receptet – Så gör du:
Tonfiskröra med ägg
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 2 st burkar tonfisk i vatten
- 1 st rödlök, finhackad
- 2 st hårdkokta ägg
- 2 msk majonnäs
- 4 msk crème fraiche
- 2 msk kapris
- 1,5 msk dijonsenap
- salt efter smak
- peppar efter smak
Instruktioner
- Finhacka rödlöken och lägg i en skål. Skär äggen i bitar.
- Tillsätt tonfisken och äggen till skålen.
- Rör ned resten av ingredienserna och blanda.
- Njut av din tonfiskröra med ägg!
God kombination! Älskar tonfiskröra. Jag har alltid i någon form av chili, höjer smaken.