Sockerfria kakor för diabetiker – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på sockerfria kakor för diabetiker!

Dessa sockerfria kakor för diabetiker är goda jordnötssmörskakor med låga kolhydrater, och de är perfekta för de med typ 2-diabetes. Riktigt läckra sockerfria kakor för diabetes som även andra uppskattar och tycker är goda!

Jag och min familj älskar dessa jordnötssmörkakor och har gjort dem länge, då min pappa har diabetes. Det här sockerfria receptet för jordnötssmörkakor är perfekt för honom men vi andra gillar dem också.

Om du eller någon annan i din närhet har typ 2-diabetes så kan du prova detta kakrecept för diabetiker! Kakorna är sockerfria och med lågt antal kolhydrater.

Kort sagt så älskar jag detta recept på sockerfria kakor för diabetiker och tycker det är riktigt värt att göra. Helt klart det bästa receptet på sockerfria kakor för diabetiker enligt mig helt enkelt. Testa gärna receptet nedan!

Ingredienser

  • 3 dl jordnötssmör, krämigt och saltat
  • 2 ägg
  • 1,25 dl granulerat sötningsmedel
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • ¼ tsk havssalt
  • 1,5 dl jordnötter, valfritt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°C. Klä en plåt med bakplåtspapper.
  2. I en stor blandningsskål, vispa jordnötssmör, ägg, sötningsmedel, vaniljextrakt och salt. Använd gärna en elvisp. Bearbeta tills blandningen är slät.
  3. Valfritt: Tillsätt hackade jordnötter tills de precis blandas in i degen (blanda inte för mycket).
  4. Placera degbollar på den förberedda plåten. Platta till varje degboll med en gaffel i ett kors och tvärs mönster.
  5. Grädda i cirka 15 till 20 minuter på 180°C i mitten av ugnen tills de är mycket lätt gyllene. Kyl helt innan servering. Kakorna blir knapriga när de svalnar.
Sockerfria kakor för diabetiker

Sockerfria kakor för diabetiker

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på sockerfria kakor för diabetiker! Dessa sockerfria kakor för diabetiker är goda jordnötssmörskakor med låga kolhydrater, och de är perfekta för de med typ 2-diabetes. Riktigt läckra sockerfria kakor för diabetes som även andra uppskattar och tycker är goda!
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Total tid 30 minuter
Portioner 16 kakor

Ingredienser
  

  • 3 dl jordnötssmör, krämigt och saltat
  • 2 st ägg
  • 1,25 dl granulerat sötningsmedel
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • ¼ tsk havssalt
  • 1,5 dl jordnötter, valfritt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180°C. Klä en plåt med bakplåtspapper.
  • I en stor blandningsskål, vispa jordnötssmör, ägg, sötningsmedel, vaniljextrakt och salt. Använd gärna en elvisp. Bearbeta tills blandningen är slät.
  • Valfritt: Tillsätt hackade jordnötter tills de precis blandas in i degen (blanda inte för mycket).
  • Placera degbollar på den förberedda plåten. Platta till varje degboll med en gaffel i ett kors och tvärs mönster.
  • Grädda i cirka 15 till 20 minuter på 180°C i mitten av ugnen tills de är mycket lätt gyllene. Kyl helt innan servering. Kakorna blir knapriga när de svalnar.
Keyword amerikanska pannkakor, Diabetes, Sockerfria kakor för diabetiker

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning