Renfärsbiffar – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på renfärsbiffar!

Detta är ett recept på renfärsbiffar som är så gott och så enkelt att göra! Dessa renfärsbiffar är saftiga, smakrika och grillade till perfektion!

Renkött smakar friskt, gott och jordnära, och passar perfekt i dessa biffar på renfärs.

Ostekta renfärsbiffar kan slås in i plastfolie eller läggas i en lufttät behållare och kylas i upp till ett dygn innan tillagning.

Kort sagt så älskar jag detta recept på renfärsbiffar och tycker det är riktigt värt att göra. Helt klart det bästa receptet på renfärsbiffar enligt mig helt enkelt. Testa gärna receptet nedan!

Ingredienser (renfärsbiffar till 4 personer)

  • 700 g renfärsbiffar
  • 1 dl gul lök
  • 1 dl salladslök, finhackad
  • 1,25 dl ströbröd, finhackad
  • 2 st ägg
  • svartpeppar efter smak
  • salt
  • vitlökspulver
  • rapsolja

Instruktioner

  1. Blanda renfärsbiffar med grovriven lök.
  2. Tillsätt äggen och krydda. Blanda.
  3. Tillsätt ströbröd och rör ihop.
  4. Värm rapsolja i en stekpanna och stek renfärsbiffarna på medelvärme i någon minut på varje sida.
  5. Sänk värmen till låg och fortsätt tills biffarna är genomstekta.
  6. Färdigt! Garnera gärna med lite färsk persilja, servera och njut av dina renfärsbiffar!
Renfärsbiffar

Renfärsbiffar

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på renfärsbiffar! Detta är ett recept på renfärsbiffar som är så gott och så enkelt att göra! Dessa renfärsbiffar är saftiga, smakrika och grillade till perfektion!
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 10 minuter
Total tid 20 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
  

  • 700 g renfärsbiffar
  • 1 dl gul lök, finhackad
  • 1 dl salladslök, finhackad
  • 1,25 dl ströbröd
  • 2 st ägg
  • svartpeppar efter smak
  • salt
  • vitlökspulver
  • rapsolja

Instruktioner

  • Blanda renfärsbiffar med grovriven lök.
  • Tillsätt äggen och krydda. Blanda.
  • Tillsätt ströbröd och rör ihop.Värm rapsolja i en stekpanna och stek renfärsbiffarna på medelvärme i någon minut på varje sida.
  • Sänk värmen till låg och fortsätt tills biffarna är genomstekta.
  • Färdigt! Garnera gärna med lite färsk persilja, servera och njut av dina renfärsbiffar!
Keyword Renfärsbiffar

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning