I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på renfärsbiffar!
Detta är ett recept på renfärsbiffar som är så gott och så enkelt att göra! Dessa renfärsbiffar är saftiga, smakrika och grillade till perfektion!
Renkött smakar friskt, gott och jordnära, och passar perfekt i dessa biffar på renfärs.
Ostekta renfärsbiffar kan slås in i plastfolie eller läggas i en lufttät behållare och kylas i upp till ett dygn innan tillagning.
Kort sagt så tycker jag faktiskt dessa goda renfärsbiffar är helt oslagbara sett till smak och hur enkla de är att göra. De går både fort och kräver inte några svåra ingredienser! Perfekta helt enkelt!
Jag hoppas att ni ska tycka om receptet precis lika mycket som jag gör. Här nedanför kommer det med ingredienser och instruktioner! Smaklig måltid!
Receptet – Så gör du:
Renfärsbiffar
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 700 g renfärsbiffar
- 1 dl gul lök, finhackad
- 1 dl salladslök, finhackad
- 1,25 dl ströbröd
- 2 st ägg
- svartpeppar efter smak
- salt
- vitlökspulver
- rapsolja
Instruktioner
- Blanda renfärsbiffar med grovriven lök.
- Tillsätt äggen och krydda. Blanda.
- Tillsätt ströbröd och rör ihop.Värm rapsolja i en stekpanna och stek renfärsbiffarna på medelvärme i någon minut på varje sida.
- Sänk värmen till låg och fortsätt tills biffarna är genomstekta.
- Färdigt! Garnera gärna med lite färsk persilja, servera och njut av dina renfärsbiffar!
Jättegoda biffar!!