I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på räkröra med ägg!
En perfekt räkröra med ägg som är riktigt god till bland annat bakad potatis, snittar, kex, eller smörgåstårta. Snabb, enkel, och god!
Räkröra med ägg är en riktig klassiker för mig, och jag gillar den framförallt till bakad potatis eller snittar.
Detta blir en riktigt krämigt god och härlig räkröra med ägg, med klassiska smaker.
Kort sagt älskar jag denna räkröra med grädde och rekommenderar den starkt! Eventuellt kan vissa vilja använda antingen en liten rödlök eller en halv, men det är en smaksak.
Ingredienser (4 portioner räkröra med ägg)
- 1 burk skalade räkor, hackade i bitar
- 2 st eller 3 st kokta ägg, tärnade i bitar
- 3,5 dl creme fraiche
- 0,5 dl majonnäs
- 1 finhackad rödlök
- 1 msk citronsaft
- dill efter smak
- salt efter smak
- peppar efter smak
Instruktioner
- Hacka, tärna, och skala räkor, hårdkokta ägg och rödlök.
- Blanda ihop alla ingredienser till en röra i en skål. Smaka av med kryddorna och justera vid behov.
- Njut av din räkröra med ägg tillsammans med dina favorittillbehör!

Räkröra med ägg
Ingredienser
- 1 burk skalade räkor, hackade i bitar
- 2 st eller 3 st kokta ägg, tärnade i bitar
- 3,5 dl creme fraiche
- 0,5 dl majonnäs
- 1 st finhackad rödlök
- 1 msk citronsaft
- dill efter smak
- salt efter smak
- peppar efter smak
Instruktioner
- Hacka, tärna, och skala räkor, hårdkokta ägg och rödlök.
- Blanda ihop alla ingredienser till en röra i en skål. Smaka av med kryddorna och justera vid behov.
- Njut av din räkröra med ägg tillsammans med dina favorittillbehör!