Picklade rädisor – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på picklade rädisor!

Picklade rädisor är så otroligt gott och bidrar med vacker röd färg, syrlighet, och sötma. De smakar utmärkt som topping till middagen, i sallader, eller i äggrätter.

Jag är otroligt förtjust i picklade rädisor! De är de enkla och snabba att göra och håller länge i kylen.

Tillsätt gärna några hela pepparkorn eller färsk dill. Det bidrar med en somrig och fräsch smak som kan lyfta en enkel sallad.

Allt med detta recept på picklade rädisor är superenkelt att göra och jag hoppas att du gillar det!

Kort sagt så älskar jag detta recept på picklade rädisor och tycker det är riktigt värt att göra. Helt klart det bästa receptet på picklade rädisor enligt mig helt enkelt. Testa gärna receptet nedan!

Ingredienser (1 burk picklade rädisor)

  • 250 g rädisor
  • 1 dl ättika
  • 1 dl strösocker
  • 0,25 dl vatten
  • valfritt: 12 st hela pepparkorn

Instruktioner

  1. Skölj och rensa rädisorna och skär dem i fina skivor innan du lägger dem i en ren glasburk som kan förseglas.
  2. Koka upp ättika och socker i en kastrull tills sockret har löst upp sig. Tillsätt hela pepparkorn.
  3. Häll den varma vinägerblandningen över rädisorna och ställ i kylen. Rädisorna kan ätas efter några timmar i kylen.
  4. Färdigt! Njut av dina picklade rädisor!
Picklade rädisor

Picklade rädisor

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på picklade rädisor! Picklade rädisor är så otroligt gott och bidrar med vacker röd färg, syrlighet, och sötma. De smakar utmärkt som topping till middagen, i sallader, eller i äggrätter.
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Total tid 10 minuter
Portioner 1 burk

Ingredienser
  

  • 250 g rädisor
  • 1 dl ättika
  • 1 dl strösocker
  • 0,25 dl vatten
  • valfritt: 12 st hela pepparkorn

Instruktioner

  • Skölj och rensa rädisorna och skär dem i fina skivor innan du lägger dem i en ren glasburk som kan förseglas.
  • Koka upp ättika och socker i en kastrull tills sockret har löst upp sig. Tillsätt hela pepparkorn.
  • Häll den varma vinägerblandningen över rädisorna och ställ i kylen. Rädisorna kan ätas efter några timmar i kylen.
  • Färdigt! Njut av dina picklade rädisor!
Keyword Picklad rädisa, Picklade rädisor

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning