I denna artikel ger jag mitt bästa recept på pannkakor med havremjöl!
Här är ett riktigt snabbt, smidigt, enkelt och framförallt gott recept på pannkakor med havremjöl. Görs glutenfritt med glutenfritt havremjöl, och kan även göras mjölkfria med mandelmjölk istället för komjölk!
Pannkakor är en tidlös favorit och de kan göras på så många olika sätt att det är svårt att räkna. Dessa pannkakor med havremjöl smakar gott och gör gott för magen.
De är också möjliga att göra glutenfria, men glöm inte att säkerställa att havremjölet är glutenfritt i så fall. Servera med dina favorittillbehör!
Sammanfattningsvis älskar jag dessa pannkakor med havremjöl. De är goda och så värda att göra. Testa gärna med receptet nedan!
Ingredienser (4 portioner)
- 4 ägg
- 3 dl havremjöl
- 3,5 dl mjölk (komjölk eller mandelmjölk)
- 1 nypa salt
- 1 tsk vaniljsocker
Instruktioner
- Blanda ut havremjölet i mjölken.
- Vispa i ägg, vaniljsocker och salt.
- Stek cirka 0,5 dl smet åt gången i lite matfett, exempelvis smör eller kokosolja, i en stekpanna. Repetera för all smet.
- Njut av dina pannkakor med havremjöl!

Pannkakor med havremjöl
Ingredienser
- 4 st ägg
- 3 dl havremjöl
- 3,5 dl mjölk (komjölk eller mandelmjölk)
- 1 nypa salt
- 1 tsk vaniljsocker
Instruktioner
- Blanda ut havremjölet i mjölken.
- Vispa i ägg, vaniljsocker och salt.
- Stek cirka 0,5 dl smet åt gången i lite matfett, exempelvis smör eller kokosolja, i en stekpanna. Repetera för all smet.
- Njut av dina pannkakor med havremjöl!