Pannbiff utan ströbröd – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på pannbiff utan ströbröd!

Gör snabbt och enkelt detta härliga recept på pannbiff utan ströbröd. Dessa ströbrödsfria pannbifar smakar otroligt ljuvligt med bara några få enkla ingredienser!

Inget ströbröd? Inga problem! Pannbiff är en riktig klassiker och det går riktigt bra att göra utan ströbröd. Detta recept är både snabbt och enkelt och ger pannbiffarna en härlig konsistens.

Servera exempelvis detta recept på pannbiff utan ströbröd med ett härligt potatismos, eller med ris och en sås på creme fraiche!

Kort sagt så älskar jag detta recept på pannbiff utan ströbröd och tycker det är riktigt värt att göra. Helt klart det bästa receptet på pannbiff utan ströbröd enligt mig helt enkelt. Testa gärna receptet nedan!

Ingredienser (pannbiff utan ströbröd till 4 personer)

  • 550 g nötfärs
  • 1 st ägg
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1 finriven medelstor morot
  • 1 msk paprikapulver
  • nymalen svartpeppar efter smak
  • salt efter smak

Instruktioner

  1. I en bunke eller stor skål, blanda ihop nötfärsen med ägget, finhackad gul lök, finriven morot, krossad vitlöksklyfta. Krydda med paprikapulver, salt och peppar.
  2. Forma pannbiffar med händerna och stek dem sedan i en stekpanna med olivolja eller rapsolja, cirka 2,5 minuter per sida. Lägg färdiga pannbiffar på en tallrik, ett fat, eller en form. Repetera för samtliga biffar.
  3. Färdigt! Njut av dina pannbiffar utan ströbröd!
Pannbiff utan ströbröd

Pannbiff utan ströbröd

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på pannbiff utan ströbröd! Gör snabbt och enkelt detta härliga recept på pannbiff utan ströbröd. Dessa ströbrödsfria pannbifar smakar otroligt ljuvligt med bara några få enkla ingredienser!
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Total tid 20 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
  

  • 550 g nötfärs
  • 1 st ägg
  • 1 st liten finhackad gul lök
  • 1 st finriven medelstor morot
  • 1 msk paprikapulver
  • nymalen svartpeppar efter smak
  • salt efter smak

Instruktioner

  • I en bunke eller stor skål, blanda ihop nötfärsen med ägget, finhackad gul lök, finriven morot, krossad vitlöksklyfta. Krydda med paprikapulver, salt och peppar.
  • Forma pannbiffar med händerna och stek dem sedan i en stekpanna med olivolja eller rapsolja, cirka 2,5 minuter per sida. Lägg färdiga pannbiffar på en tallrik, ett fat, eller en form. Repetera för samtliga biffar.
  • Färdigt! Njut av dina pannbiffar utan ströbröd!
Keyword Pannbiff utan ströbröd, Pannbiffar utan ströbröd

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning