Pannacotta med gelésocker – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på pannacotta med gelésocker!

Pannacotta med gelésocker blir enkelt att göra men ack så lyxigt! Toppa den gärna med rårörda hallon eller jordgubbar för en oförglömlig efterrätt.

Pannacotta är så enkelt att göra med gelésocker och det är därför jag kan rekommendera det så himla starkt. Det blir en fröjd att slänga ihop denna pannacotta som känns väldigt lyxig.

Kort sagt så är detta en av mina favoritefterrätter när jag vill göra något riktigt fint väldigt snabbt, och jag kan varmt rekommendera detta receptet! Det är helt klart värt att göra!

Ingredienser (4 portioner)

  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl gelésocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Frivilligt: hallon eller jordgubbar och strösocker

Instruktioner

  1. I en kastrull, blanda vispgrädde, gelésocker och vaniljsocker. Låt koka upp och puttra i cirka 30 sekunder. Ta av från plattan direkt och häll upp i fina glas eller formar.
  2. Täck över och placera i kylen för att låta stelna.
  3. Om du vill server a med rårörda bär, mosa bären och smaksätt med strösocker, smaka dig fram till en bra balans och sötma.
  4. Ställ in bärblandningen övertäckt i kylen. Innan serveringen, toppa pannacottan med bären.
  5. Njut av din pannacotta gjord med gelésocker!
Pannacotta med gelésocker

Pannacotta med gelésocker

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på pannacotta med gelésocker! Pannacotta med gelésocker blir enkelt att göra men ack så lyxigt! Toppa den gärna med rårörda hallon eller jordgubbar för en oförglömlig efterrätt.
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl gelésocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Frivilligt: hallon eller jordgubbar och strösocker

Instruktioner

  • I en kastrull, blanda vispgrädde, gelésocker och vaniljsocker. Låt koka upp och puttra i cirka 30 sekunder. Ta av från plattan direkt och häll upp i fina glas eller formar.
  • Täck över och placera i kylen för att låta stelna.
  • Om du vill server a med rårörda bär, mosa bären och smaksätt med strösocker, smaka dig fram till en bra balans och sötma.
  • Ställ in bärblandningen övertäckt i kylen. Innan serveringen, toppa pannacottan med bären.
  • Njut av din pannacotta gjord med gelésocker!
Keyword Pannacotta med gelésocker

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning