Marinad till vildsvin – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på marinad till vildsvin!

Här är en riktigt god marinad till vildsvin, perfekt för en bit vildsvinskött som grillas på grillen. Snabb och enkel att göra och lyfter fram vildsvinsköttets goda karaktär.

Vildsvinskött smakar vilt och friskt med en mild viltsmak. Denna marinad till vildsvin tillför saftighet och lite sötma och är riktigt gott på grillen. Marinaden passar bra till vildsvin som ger ett av de godaste viltkötten enligt mig.

Kort sagt så älskar jag detta recept på marinad till vildsvin och tycker det är riktigt värt att göra. Helt klart det bästa receptet på marinad till vildsvin enligt mig helt enkelt. Testa gärna receptet nedan!

Ingredienser (marinad till vildsvin, till 1 kg bit vildsvinskött)

  • 4 msk rapsolja
  • 2 msk sojasås
  • 0,5 msk honung
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 nypa salt
  • 0,5 tsk torkad timjan
  • halv kvist rosmarin

Instruktioner

  1. Skiva ditt vildsvinskött i skivor, ca 2 cm tjocka. Ha ner i en skål.
  2. Blanda marinadens alla ingredienser, vispa om och tillsätt till det skivade köttet.
  3. Täck över och marinera vildsvinet i 30 minuter upp till flera timmar.
  4. Grilla köttet när du är redo, cirka 10 minuter på vardera sida, genomstekta med temperaturen 72 grader Celsius.
Marinad till vildsvin

Marinad till vildsvin

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på marinad till vildsvin! Här är en riktigt god marinad till vildsvin, perfekt för en bit vildsvinskött som grillas på grillen. Snabb och enkel att göra och lyfter fram vildsvinsköttets goda karaktär.
Förberedelser 2 minuter
Tillagningstid 3 minuter
Total tid 5 minuter
Portioner 1 sats

Ingredienser
  

  • 4 msk rapsolja
  • 2 msk sojasås
  • 0,5 msk honung
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 nypa salt
  • 0,5 tsk torkad timjan
  • ½ kvist rosmarin

Instruktioner

  • Skiva ditt vildsvinskött i skivor, ca 2 cm tjocka. Ha ner i en skål.
  • Blanda marinadens alla ingredienser, vispa om och tillsätt till det skivade köttet.
  • Täck över och marinera vildsvinet i 30 minuter upp till flera timmar.
  • Grilla köttet när du är redo, cirka 10 minuter på vardera sida, genomstekta med temperaturen 72 grader Celsius.
Keyword Marinad till vildsvin

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning