Cajunkrydda – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på cajunkrydda!

Detta hemlagade recept på cajunkrydda är den perfekta blandningen av saftiga, kryddiga, och salta smaker ger ännu mer god smak till alla typer av rätter, och trycker upp dem ett läckert snäpp!

Cajunkrydda har länge varit en av mina favoritkryddor för att krydda allt från kyckling till skaldjur, grönsaker till potatis, soppor till dippsåser, stekta grönsaker eller kött i ugnen eller på grillen.

Möjligheterna är så många med denna cajunkrydda! Det är en av dessa lysande kryddblandningar som fungerar bra med nästan allt.

Det tar bara några minuter att göra, och jag slår vad om att du redan har ingredienserna i din kryddlåda! Det är en rustik kryddblandning som kommer från Louisiana i USA, hemmet för det utsökta Cajun-köket.

Kort sagt så älskar jag detta recept på cajunkrydda och tycker det är riktigt värt att göra. Helt klart det bästa receptet på cajunkrydda enligt mig helt enkelt. Testa gärna receptet nedan!

Ingredienser (1 liten burk cajunkrydda)

  • 3 msk paprikapulver (jag föredrar rökt paprika)
  • 2 msk fint salt
  • 2 msk vitlökspulver
  • 1 msk malen svartpeppar
  • 1 msk malen vitpeppar
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk cayennepeppar
  • 1/2 msk torkad timjan

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en skål eller kryddburk tills det är jämnt blandat.
  2. Använd omedelbart eller förvara i en försluten behållare i upp till 1 år.
Cajunkrydda

Cajunkrydda

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på cajunkrydda! Detta hemlagade recept på cajunkrydda är den perfekta blandningen av saftiga, kryddiga, och salta smaker ger ännu mer god smak till alla typer av rätter, och trycker upp dem ett läckert snäpp!
Förberedelser 1 min
Tillagningstid 2 minuter
Total tid 3 minuter
Portioner 1 burk

Ingredienser
  

  • 3 msk paprikapulver (jag föredrar rökt paprika)
  • 2 msk fint salt
  • 2 msk vitlökspulver
  • 1 msk malen svartpeppar
  • 1 msk malen vitpeppar
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk cayennepeppar
  • ½ msk torkad timjan

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en skål eller kryddburk tills det är jämnt blandat.
  • Använd omedelbart eller förvara i en försluten behållare i upp till 1 år.
Keyword Cajunkrydda

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning