Go Back
+ servings
Stekta nudlar med ägg

Receptet - Så gör du:

Stekta nudlar med ägg

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Här är ett riktigt enkelt och snabbt recept på stekta nudlar med ägg, perfekt för en enkel och smakrik måltid med gott om grönsaker!
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 25 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser
 

  • 300 g skivade champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • 1 st röd paprika
  • 3 tsk sojasås
  • 250 g äggnudlar
  • 1 st broccolihuvud i små buketter
  • 3 st ägg
  • 1 st morot

Instruktioner

  • Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Koka även broccolin i sjudande vatten i 3 minuter, eller ånga den om du föredrar det.
  • Strimla paprikan och skär upp moroten i stavar. Skär broccolihuvudet i buketter.
  • Stek svampen försiktigt i oljan tills den är mjuk, tillsätt sedan den strimlade paprikan och morotsstavarna. Rör ner sojasåsen och nudlarna.
  • Lägg svampen, broccolin, paprikan, nudlarna och moroten i en skål med äggen. Häll tillbaka allt från skålen i en kastrull och rör om så att det värms upp. Se till att ägget är genomlagat innan servering.
Måltid Huvudrätt
Kök Asiatiskt, Svenskt
Nyckelord Stekta nudlar med ägg