Gör härliga scones med rågmjöl snabbt och enkelt till en fin frukost, ett gott kvällsthé, eller till när som helst egentligen. Dessa scones med rågmjöl är otroligt goda!
Förberedelser 10 minuterminuter
Tillagning 10 minuterminuter
Totalt 20 minuterminuter
Portioner 8scones
Ingredienser
4,5dlrågmjöl
3,5dlvetemjöl
1,5tsksalt
4tskbakpulver
100gsmör
3dlfilmjölk
Instruktioner
Sätt ugnen på 250°C.
Blanda rågmjöl, vetemjöl, salt, och bakpulver i en stor skål eller bunke.
Hyvla ned smöret i blandningen, och smula till mjölet blivit grynigt.
Tillsätt filmjölken. Tillsätt lite mer om det är torrt.
Forma sconesen, och placera på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Grädda dina scones på 250°C i mitten av ugnen i 10 minuter.
Färdigt! Ta ut och låt svalna. Njut av dina scones med rågmjöl!