Här är en enkel korvstroganoff som är snabb, god och enkel. Perfekt att göra vilken dag som helst i veckan när man vill ha något enkelt och gott.
Förberedelser 10 minuterminuter
Tillagning 15 minuterminuter
Totalt 25 minuterminuter
Portioner 4portioner
Ingredienser
600gfalukorv
1stgul lök
3dlmatgrädde
3msktomatpuré
1tskdijonsenap (valfritt)
smör eller olja till stekning
salt
vitpeppar
svartpeppar
Instruktioner
Koka riset i vatten enligt förpackningens anvisningar.
Skär falukorven i bitar och hacka löken.
Tillsätt smör eller olivolja till en stekpanna och fräs löken tills den blir genomskinlig. Tillsätt sedan falukorven och stek tills att korven fått färg.
Tillsätt senap och tomatpuré och rör om. Tillsätt grädden och låt korvstroganoffen puttra i ungefär 10 min. Smaka av med salt, vitpeppar och svartpeppar.