Go Back
+ servings
Ugnspannkaka med keso

Receptet - Så gör du:

Ugnspannkaka med keso

4.5/5 baserat på 2 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Gör en härlig ugnspannkaka med keso enkelt, snabbt och riktigt gott med detta recept. Funkar bra med söta eller salta tillbehör!
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 35 minuter
Totalt 45 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser
 

  • 1 burk (500 g) keso
  • 1 dl vetemjöl
  • 4 st ägg
  • 1 nypa salt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 215°C.
  • Vispa äggen lätt i en skål.
  • Mosa keson i en annan skål med en sked eller gaffel. Tillsätt alla ingredienser och rör om så att allt blandas fint.
  • Grädda i mitten av ugnen i en ugnsform på 215°C i 35 minuter.
  • Ta ut ur ugnen och servera. Njut av din ugnspannkaka med keso med dina favorittillbehör, exempelvis fläsk och rivna morötter, lingonsylt, eller vispgrädde och sylt!
Måltid Efterrätt, Huvudrätt, Smårätter
Kök Svenskt
Nyckelord Ugnspannkaka med keso