Go Back
+ servings
Glasyr utan florsocker

Receptet - Så gör du:

Glasyr utan florsocker

4.7/5 baserat på 11 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Om du inte skulle ha florsocker hemma, så kan du fortfarande göra en god glasyr till olika användningsområden. Så här gör du!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 5 minuter
Totalt 10 minuter
Portioner 1 skål

Ingredienser
 

  • 2 dl strösocker
  • 1 msk majsstärkelse
  • 2 msk vatten

Instruktioner

  • Ta ditt strösocker och mortla det, eller kör det i mixer, tillsammans med majsstärkelsen.
  • Blanda med vattnet, och ringla eller droppa sedan glasyren över kakor, eller bred ut glasyren det du vill toppa med glasyr. Låt sedan glasyren stelna i ungefär 30 minuter.
  • Njut av din glasyr utan florsocker!
Måltid Efterrätt, Sås
Kök Svenskt
Nyckelord Glasyr utan florsocker