Go Back
+ servings
Bananpannkakor med havregryn

Receptet - Så gör du:

Bananpannkakor med havregryn

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Här är ett ljuvligt gott och enkelt recept på bananpannkakor med havregryn. Ett enkelt och smidigt recept som går snabbt att göra, och som ger ljuvliga bananpannkakor varje gång.
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 10 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 8 bananpannkakor

Ingredienser
 

  • 3 dl havregryn
  • 2 dl mjölk (komjölk eller exempelvis mandelmjölk etc.)
  • 2 st ägg
  • 1 st banan

Instruktioner

  • Lägg havregryn, mjölk, ägg och mosad banan i en skål och blanda väl med en stavmixer tills det blir en fast smet. Tillsätt lite kanel för smaksättning om du vill, detta är frivilligt.
  • Smörj under tiden en långpanna med lite smör.
  • Stek pannkakorna i 2-3 minuter per sida tills de är gyllenbruna. Detta kan gå snabbt, så var försiktig så att du inte bränner dem!
Måltid Frukost, Smårätter
Kök Svenskt
Nyckelord Bananpannkakor med havregryn