Go Back
+ servings
Muffins utan bakpulver

Receptet - Så gör du:

Muffins utan bakpulver

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Detta är ett gott recept på muffins utan bakpulver, men med havregryn och några andra klassiska ingredienser. Enkla, goda, och snabba att göra!
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 10 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 1 sats

Ingredienser
 

  • 150 g smör
  • 4,5 dl havregryn
  • 1 st ägg
  • 1,5 msk kakao
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 1,5 dl strösocker

Instruktioner

  • Smält smöret antingen på spisen eller i mikrovågsugn.
  • Blanda smöret med havregryn, kakao och vaniljsocker. Låt blandningen stå i rumstemperatur i 5 minuter innan du går vidare.
  • Förvärm ugnen till 200°C.
  • Vispa ägg och strösocker ljust och fluffigt i en separat skål. Blanda med smörblandningen.
  • Vispa ägg och strösocker ljust och fluffigt i en separat skål. Blanda med smörblandningen.
Måltid Efterrätt
Kök Svenskt
Nyckelord Muffins utan bakpulver