Go Back
+ servings
Vispad crème fraiche

Receptet - Så gör du:

Vispad creme fraiche

5/5 baserat på 2 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Vispad creme fraiche är perfekt till kalla såser, dipp eller efterrätter, och det tar din creme fraiche till en nivå som känns riktigt professionell. Så här gör du enkelt!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 5 minuter
Totalt 10 minuter
Portioner 1 sats

Ingredienser
 

  • creme fraiche (hög fetthalt, 34%)
  • valfri smaksättning

Instruktioner

  • I en bunke, krydda eller smaksätt sin creme fraiche med kryddor dylikt som vanligt.
  • Vispa med en elvisp tills att din creme fraiche blir fast, cirka 7-8 minuter. Det tar en liten stund, men fortsätt! Det kommer att bli fast efter en stund, men man måste ge det tiden.
  • Njut av din vispade creme fraiche!
Måltid Sås
Kök Svenskt
Nyckelord Vispad crème fraiche