Fyra ingredienser! Det är allt som krävs för denna enkla frosting som har ljuvlig vaniljsmak. Låt smöret mjukna i rumstemperatur innan du börjar, så att det lätt blir smidigt med florsockret. För cupcakes och tårtor.
Förberedelser 5 minuterminuter
Tillagning 5 minuterminuter
Totalt 10 minuterminuter
Portioner 1sats
Ingredienser
7dlflorsocker
100gsmör, rumstempererat
1,5tskvaniljextrakt eller vaniljsocker
1msktill 2 msk mjölk
Instruktioner
I medelstor skål, blanda florsocker och smör med sked eller elektrisk mixer på låg hastighet. Rör ner vanilj och 1 msk av mjölken.
Vispa gradvis i precis tillräckligt med kvarvarande mjölk för att göra frostingen smidig och bredbar. Om frostingen är för tjock, slå i mer mjölk, några droppar i taget. Om glasyren blir för tunn, vispa i en liten mängd florsocker.