Go Back
+ servings
Tunnbrödssnittar med skinka

Receptet - Så gör du:

Tunnbrödssnittar med skinka

4.4/5 baserat på 7 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Detta är mina absoluta favoritsnittar med skinka och färskost, just då de är så goda, enkla att göra, och då de uppskattas av alla som smakar dem! Perfekta att bjuda på under alla typer av tillställningar.
Förberedelser 15 minuter
Totalt 15 minuter
Portioner 40 snittar

Ingredienser
 

  • 8 skivor mjukt tunnbröd
  • 16 skivor rökt skinka
  • 200 g färskost (ex. Philadelphia)
  • 1 msk till 2 msk pepparotsvisp
  • färsk persilja (valfritt)

Instruktioner

  • I en skål, blanda färskosten (ex. Philadelphia) med pepparotsvispen efter smak. Bred ut denna blandning på tunnbröden.
  • På varje skiva tunnbröd, tillsätt 2 skivor skinka och tillsätt gärna lite färsk hackad persilja över.
  • Rulla ihop varje tunnbrödsrulle längs kortsidan och låt stå i kylen tills servering. Jag gillar att göra snittarna kvällen innan ibland, och de kan stå uppemot en dag utan problem.
  • Innan du serverar tunnbrödssnittarna, skär bort kanterna och dela sedan upp i snittar. Beroende på hur stora man vill ha dem, kan antalet snittar man får variera!
  • Ha det så trevligt med smakliga tunnbrödssnittar med skinka!
Måltid Smårätter, Tilltugg
Kök Svenskt
Nyckelord Tunnbrödssnittar med skinka