Go Back
+ servings
Vegansk äggstanning

Receptet - Så gör du:

Vegansk äggstanning

5/5 baserat på 4 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Detta är mitt favoritrecept på vegansk äggstanning! Mängderna som de anges i receptet passar väl till en paj med diametern cirka 26 cm!
Förberedelser 2 minuter
Tillagning 1 minute
Totalt 3 minuter
Portioner 1 sats

Ingredienser
 

  • 1 dl kikärtsmjöl
  • 1 dl vatten
  • 3 tsk matolja
  • 3 dl sojamjölk
  • salt
  • svartpeppar

Instruktioner

  • Vispa ihop kikärtsmjöl, vatten och matolja i en skål.
  • Tillsätt sojamjölken och vispa ihop.
  • Smaka av med salt och svartpeppar.
Måltid Sås
Kök Svenskt
Nyckelord Vegansk äggstanning