Go Back
+ servings
högrev i slow cooker

Receptet - Så gör du:

Högrev i Slow Cooker

5/5 baserat på 5 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Mitt favoritrecept på högrev i slow cooker – med BBQ-sås! Detta sätt att tillaga högrev ger ett mycket ger dig mört och saftigt kött som alla tycker är supergott!
Förberedelser 15 minuter
Tillagning 9 timmar
Totalt 9 timmar 15 minuter
Portioner 4 portioner

Utrustning

slow cooker

Ingredienser
 

  • 1 kg högrev ungefär
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 flaska BBQ-sås

Instruktioner

  • Lägg högreven i slow cookern.
  • Krydda högreven med salt, peppar och paprikapulver, vitlökspulver, och lökpulver (om du är känslig för salt, anpassa efter din smak).
  • Häll barbequesås över köttet. Slowcooka på låg värme (cirka 100 grader Celsius) i 6 till 8 timmar.
  • Ta bort köttet från slow cookern, strimla och återgå till slow cookeren. Koka i ytterligare 1 timme. Servera varm med exempelvis potatis och en härlig sallad!
Måltid Huvudrätt
Kök Amerikanskt, Svenskt
Nyckelord högrev i slow cooker