Mitt favoritrecept på högrev i slow cooker – med BBQ-sås! Detta sätt att tillaga högrev ger ett mycket ger dig mört och saftigt kött som alla tycker är supergott!
Förberedelser 15 minuterminuter
Tillagning 9 timmart
Totalt 9 timmart15 minuterminuter
Portioner 4portioner
Utrustning
slow cooker
Ingredienser
1kghögrevungefär
1tskpaprikapulver
1tskvitlökspulver
1tsklökpulver
1tsksalt
1tsksvartpeppar
1flaskaBBQ-sås
Instruktioner
Lägg högreven i slow cookern.
Krydda högreven med salt, peppar och paprikapulver, vitlökspulver, och lökpulver (om du är känslig för salt, anpassa efter din smak).
Häll barbequesås över köttet. Slowcooka på låg värme (cirka 100 grader Celsius) i 6 till 8 timmar.
Ta bort köttet från slow cookern, strimla och återgå till slow cookeren. Koka i ytterligare 1 timme. Servera varm med exempelvis potatis och en härlig sallad!