Go Back
+ servings
Proteinfluff

Receptet - Så gör du:

Proteinfluff

5/5 baserat på 2 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Använd vassle (som blir som en vispgrädde) eller casein (som blir mer som en mousse)!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 20 minuter
Totalt 25 minuter
Portioner 1 portion

Ingredienser
 

  • 1 skopa kasein eller vassle valfri smak
  • vatten
  • bär, frukt eller mörk choklad valfritt

Instruktioner

  • Tillsätt proteinet i en frystålig skål.
  • Tillsätt vatten lite i taget under omrörning tills du nått önskad konsistens.
  • Ställ in i frysen i cirka 20 minuter.
  • Ta ut ur frysen och vispa till med visp (gärna elvisp) eller stavmixer!
  • Rör ut lite lätt med en sked och tillsätt dina favorittillbehör.
  • Färdigt! Njut av denna goda rätt!
Måltid Efterrätt, Frukost, Smårätter, Tilltugg
Kök Svenskt
Nyckelord Proteinfluff