Värm upp en stor stekpanna eller wok på medelhög värme. Tillsätt lite olja och stek kycklingen tills den är genomstekt. Ta sedan ut kycklingen från pannan och ställ åt sidan.
I samma panna, tillsätt röd currypasta och stek den i ca 1 minut tills den är doftande.
Häll i kokosmjölken i pannan och låt den koka upp. Rör om väl för att blanda currypastan med kokosmjölken.
Tillsätt jordnötssmör, fisksås och socker i pannan. Rör om tills jordnötssmöret smälter och såsen blir jämn.
Tillsätt de skivade grönsakerna (paprika, zucchini, morot) och låt dem sjuda i såsen i ca 5 minuter, eller tills de är mjuka men fortfarande lite knapriga.
Lägg tillbaka kycklingen i pannan och rör om så att den blandas med såsen och grönsakerna.
Smaka av med limejuice och justera smaken med mer fisksås eller socker om det behövs.