Go Back
+ servings
Texmex-krydda

Receptet - Så gör du:

Texmex-krydda

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Detta recept passar till att krydda cirka 1 kg mat, exempelvis färs eller kyckling. Dubbla gärna receptet och förvara i kryddburk.
Förberedelser 1 minute
Tillagning 2 minuter
Totalt 3 minuter
Portioner 1 mängd

Utrustning

Ingredienser
 

  • 1 msk spiskummin
  • 1 msk chilipulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk oregano
  • 1/2 tsk cayennepeppar justera efter önskad hetta
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/2 tsk salt

Instruktioner

  • Mät upp ingredienserna.
  • Blanda väl.
  • Förvara i en lufttät behållare.
  • Använd texmex-kryddan till att smaksätta maten. Justera mängden efter din personliga smak.
Måltid Tilltugg
Kök Svenskt
Nyckelord Texmex-krydda