Börja med degen. Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och socker i en stor skål.
Tillsätt yoghurt och olivolja till mjölblandningen. Blanda väl tills det blir smuligt.
Tillsätt gradvis det ljumma vattnet och knåda degen tills den blir mjuk och smidig. Täck degen med en fuktig handduk och låt den vila i cirka 2 timmar.
Fyllningen: Förbered fyllningen genom att helt enkelt blanda alla dess ingredienser. Blanda väl så att alla ingredienser fördelas jämnt.
Dela degen i mindre bollar, ungefär storleken av en golfboll. Rulla varje boll till en rundad disk på en mjölad yta.
Lägg en generös sked av fyllningen i mitten av varje degskiva. Vik över kanterna och nyp ihop för att försegla fyllningen inuti. Rulla dem försiktigt igen till runda kakor.
Värm en teflonpanna eller en stekpanna på medelvärme.
Kavla ut varje degkaka försiktigt till en oval form, ungefär 0,5 cm tjock.
Placera försiktigt naan-bröden på den varma pannan. Grädda dem i cirka 2-3 minuter på varje sida eller tills de är gyllenbruna och har uppblåsta bubblor.
När naan-bröden är färdiga, pensla varje naan-bröd med smält smör och strö över sesamfrön och gärna lite hackad koriander för lite extra smak.
Servera dessa goda peshwari naan-bröd varma, gärna med dina favoriträtter från det pakistanska eller indiska köket!