Go Back
+ servings
Medelhavets pärla (krydddmix)

Receptet - Så gör du:

Medelhavets pärla (krydddmix)

4.5/5 baserat på 4 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Denna kryddblandning är perfekt till olika rätter och kommer att ge dem en spännande och förtrollande smak. Använd den till grillat kött eller grönsaker, pasta, pizza, blanda den i marinader, eller strö den över sallader och röror för att ge dem en unik och smakrik twist!
Förberedelser 2 minuter
Tillagning 3 minuter
Totalt 5 minuter
Portioner 6 portioner

Ingredienser
 

  • 3 tsk torkad basilika
  • 2 tsk torkade tomatflingor
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk malen svartpeppar
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad mejram

Instruktioner

  • I en skål, mät upp de angivna mängderna av varje ingrediens - torkad basilika, salt, torkade tomatflingor, malen svartpeppar, vitlökspulver, torkad oregano, torkad rosmarin, torkad timjan och torkad mejram.
  • Blanda kryddorna noggrant för att säkerställa att de blandas väl och att smakerna kombineras på ett harmoniskt sätt.
  • Förvara den färdiga kryddan i en lufttät behållare eller glasburk för att bevara dess arom och smak under en längre tid.
Måltid Tilltugg
Kök Medelhavskost, Svenskt
Nyckelord Medelhavets pärla (krydddmix)