Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Receptet - Så gör du:
Panamatkrydda
5
/5 baserat på 1 betyg
(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)
Pinterest
E-post
Facebook
Skriv ut receptet
Panamat är en kryddmix som kombinerar paprikapulver, spiskummin, svartpeppar, lökpulver, vitlökspulver, havssalt och torkade örter för en härligt balanserad och autentisk smakupplevelse. Gott till exempelvis kyckling, kött, eller grönsaker!
Förberedelser
2
minuter
minuter
Tillagning
3
minuter
minuter
Totalt
5
minuter
minuter
Portioner
1
burk
Utrustning
Mått
Ingredienser
▢
2
tsk
paprikapulver
▢
1
tsk
spiskummin
▢
1
tsk
svartpeppar
▢
1
tsk
kryddpeppar
▢
1
tsk
lökpulver
▢
1
tsk
vitlökspulver
▢
1/2
tsk
havssalt
▢
1/2
tsk
torkad timjan
▢
1/2
tsk
torkad oregano
Instruktioner
▢
Blanda alla ingredienser i en skål eller burk och rör om ordentligt tills kryddorna är jämnt fördelade.
▢
Färdig! Krydda direkt eller förvara lufttätt och undan solljus i en kryddburk!
Måltid
Tilltugg
Kök
Latinamerikanskt, Mexikanskt, Svenskt
Nyckelord
Panamatkrydda
Gillade du receptet?
Klicka här för att lämna en kommentar!