Go Back
+ servings
Panamatkrydda

Receptet - Så gör du:

Panamatkrydda

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Panamat är en kryddmix som kombinerar paprikapulver, spiskummin, svartpeppar, lökpulver, vitlökspulver, havssalt och torkade örter för en härligt balanserad och autentisk smakupplevelse. Gott till exempelvis kyckling, kött, eller grönsaker!
Förberedelser 2 minuter
Tillagning 3 minuter
Totalt 5 minuter
Portioner 1 burk

Utrustning

Ingredienser
 

  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk havssalt
  • 1/2 tsk torkad timjan
  • 1/2 tsk torkad oregano

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en skål eller burk och rör om ordentligt tills kryddorna är jämnt fördelade.
  • Färdig! Krydda direkt eller förvara lufttätt och undan solljus i en kryddburk!
Måltid Tilltugg
Kök Latinamerikanskt, Mexikanskt, Svenskt
Nyckelord Panamatkrydda