Go Back
+ personer

Receptet - Så gör du:

Gräddädelostsås

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Gräddädelostsås tar vara på den goda smaken och krämigheten av denna fina ost på bästa sätt! En mångsidig sås som passar till en fin köttbit såväl som till pasta!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 5 minuter
Totalt 10 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 60 g gräddädelost
  • 3 dl grädde
  • nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Skär upp gräddädelosten i några mindre bitar.
  • Koka upp grädden i en kastrull eller panna. Tillsätt gräddädelosten och låt smälta. Vispa ut så den blandas ut i såsen.
  • Smaka av med svartpeppar och ta av från värmen efter någon minut.
  • Färdigt! Servera varm och njut!
Måltid Sås
Kök Svenskt
Nyckelord Gräddädelostsås
Gillade du receptet?Klicka här för att lämna en kommentar!