I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på tonfiskbiffar! Dessa härligt goda tonfiskbiffar med fetaost går riktigt snabbt att göra, och de blir perfekta till en enkel lunch eller middag tillsammans med en sallad, yoghurtsås, och antingen bulgur eller ris!
Förberedelser 5 minuterminuter
Tillagning 15 minuterminuter
Totalt 20 minuterminuter
Portioner 4personer
Ingredienser
2burkartonfisk (ca 300 g totalt)
100gfetaost
2stägg
2mskcitronsaft
svartpeppar
Instruktioner
I en skål, blanda den avrunna tonfisken tillsammans med smulad fetaost, ägg och citronsaft samt peppar. Rör om.
Värm rapsolja i en stekpanna. Forma till biffar i önskad storlek och tryck till i pannan.
Stek tonfiskbiffarna i pannan tills de håller ihop. Vänd först efter några minuter.
Flytta över färdiga biffar till ett fat. Färdigt! Njut av dina tonfiskbiffar, exempelvis med en kålsallad och keso för en enkel lunch, eller middag!