Go Back
+ servings
Vegansk pastasallad

Receptet - Så gör du:

Vegansk pastasallad

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Detta enkla recept på vegansk pastasallad är gjord med bara tre enkla komponenter: pasta, pesto och grönsaker. Den kan serveras som en kall eller varm vegansk pestopastasallad!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 350 g valfri pasta, kokt
  • 1 paket vita bönor, avrunna och sköljda
  • 2,5 dl vegansk grön pesto
  • 65 g färsk spenat (eller ruccola)
  • 1 st grön paprika
  • 1 dl soltorkade tomater
  • svartpeppar
  • 1 dl solroskärnor

Instruktioner

  • Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Tillsätt pastan i en stor mixerskål och blanda med pesto och alla andra ingredienser. Toppa med solroskärnor.
  • Njut av din veganska pastasallad, varm eller kall!
Måltid Huvudrätt, Sallad
Kök Svenskt, Veganskt
Nyckelord Vegansk pastasallad