Go Back
+ servings
Renfärsbiffar

Receptet - Så gör du:

Renfärsbiffar

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Detta är ett recept på renfärsbiffar som är så gott och så enkelt att göra! Dessa renfärsbiffar är saftiga, smakrika och grillade till perfektion!
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 10 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 700 g renfärsbiffar
  • 1 dl gul lök, finhackad
  • 1 dl salladslök, finhackad
  • 1,25 dl ströbröd
  • 2 st ägg
  • svartpeppar efter smak
  • salt
  • vitlökspulver
  • rapsolja

Instruktioner

  • Blanda renfärsbiffar med grovriven lök.
  • Tillsätt äggen och krydda. Blanda.
  • Tillsätt ströbröd och rör ihop.Värm rapsolja i en stekpanna och stek renfärsbiffarna på medelvärme i någon minut på varje sida.
  • Sänk värmen till låg och fortsätt tills biffarna är genomstekta.
  • Färdigt! Garnera gärna med lite färsk persilja, servera och njut av dina renfärsbiffar!
Måltid Huvudrätt
Kök Svenskt
Nyckelord Renfärsbiffar