Go Back
+ servings
Dadelbollar utan kokosolja

Receptet - Så gör du:

Dadelbollar utan kokosolja

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Dessa dadelbollar innehåller bara två ingredienser och de är faktiskt rätt hälsosamma sett till deras innehåll. Lägg dem i matlådor, ha dem som mellanmål efter träning, eller använd dem för att tillfredsställa din sötsuget.
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 10 minuter
Totalt 15 minuter
Portioner 1 batch

Ingredienser
 

  • 3,5 dl riven kokos
  • 2,5 dl urkärnade dadlar

Instruktioner

  • Lägg 2 dl av kokos och kärnfria dadlarna i en mixer eller matberedare.
  • Mixa på hög effekt i 3-4 minuter, pausa för att skrapa ner sidorna efter behov.
  • Rulla till teskedsstora bollar. Rulla bollarna i resterande 1,5 dl kokos.
  • Färdigt! Packa i portioner för mellanmål, lägg i matlådor eller ha till hands för att mätta ett sötsug på ett hälsosamt sätt. Njut av dina dadelbollar utan kokosolja!
Måltid Efterrätt, Smårätter, Tilltugg
Kök Svenskt
Nyckelord Dadelbollar utan kokosolja