Go Back
+ servings
Glutenfria krustader

Receptet - Så gör du:

Glutenfria krustader

4.7/5 baserat på 3 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Så här gör jag enkelt mina glutenfria krustader. Fyll dem med västerbottenost enligt receptet eller använd vilken valfri fyllning som du vill!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 12 krustader

Ingredienser
 

  • 12 skivor glutenfritt vitt rostbröd
  • rapsolja till formen
  • 1 st ägg
  • 0,5 dl grädde
  • 0,5 dl riven västerbottenost

Instruktioner

  • Värm ugnen till 180°C. Olja mycket lätt en 12 mini-muffinsformar.
  • Skär av kanterna från brödet och platta ut varje bit med hjälp av en kavel. När den är tillplattad, använd ett glas och skär en cirkel ur varje brödbit. Placera försiktigt utskärningarna i muffinsformen, och tryck till den på plats.
  • Vispa ihop ägg och grädde. Blanda ner osten.
  • Fyll krustaderna med blandningen.
  • Grädda i 15-18 minuter i mitten av ugnen, eller tills osten är smält och bubblig.
  • Njut av dina glutenfria krustader!
Måltid Smårätter, Tilltugg
Kök Svenskt
Nyckelord Glutenfria krustader