Så här gör jag enkelt mina glutenfria krustader. Fyll dem med västerbottenost enligt receptet eller använd vilken valfri fyllning som du vill!
Förberedelser 5 minuterminuter
Tillagning 15 minuterminuter
Totalt 20 minuterminuter
Portioner 12krustader
Ingredienser
12skivorglutenfritt vitt rostbröd
rapsolja till formen
1stägg
0,5dlgrädde
0,5dlriven västerbottenost
Instruktioner
Värm ugnen till 180°C. Olja mycket lätt en 12 mini-muffinsformar.
Skär av kanterna från brödet och platta ut varje bit med hjälp av en kavel. När den är tillplattad, använd ett glas och skär en cirkel ur varje brödbit. Placera försiktigt utskärningarna i muffinsformen, och tryck till den på plats.
Vispa ihop ägg och grädde. Blanda ner osten.
Fyll krustaderna med blandningen.
Grädda i 15-18 minuter i mitten av ugnen, eller tills osten är smält och bubblig.