I denna artikel ger jag mitt bästa recept på klassiska tunnbrödssnittar med skinka och färskost!
Detta är mina absoluta favoritsnittar med skinka och färskost, just då de är så goda, enkla att göra, och då de uppskattas av alla som smakar dem! Perfekta att bjuda på under alla typer av tillställningar.
När vi gör oss redo för mingel eller för en grillfest på bakgården och du försöker komma på vilket tilltugg vi ska bjuda på, så är tunnbrödssnittar med skinka alltid där för oss. De är krämiga, med härlig rökt skinka som faller i de flestas smak!
Ta med dem till en fest och sedan kanske du kan skryta lite efteråt när alla påtalar hur goda de är. Tunnbrödssnittar med skinka och färskost går alltid hem!
Dessa snittar är alltid goda och speciellt till något gott att dricka.
Receptet – Så gör du:
Tunnbrödssnittar med skinka
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 8 skivor mjukt tunnbröd
- 16 skivor rökt skinka
- 200 g färskost (ex. Philadelphia)
- 1 msk till 2 msk pepparotsvisp
- färsk persilja (valfritt)
Instruktioner
- I en skål, blanda färskosten (ex. Philadelphia) med pepparotsvispen efter smak. Bred ut denna blandning på tunnbröden.
- På varje skiva tunnbröd, tillsätt 2 skivor skinka och tillsätt gärna lite färsk hackad persilja över.
- Rulla ihop varje tunnbrödsrulle längs kortsidan och låt stå i kylen tills servering. Jag gillar att göra snittarna kvällen innan ibland, och de kan stå uppemot en dag utan problem.
- Innan du serverar tunnbrödssnittarna, skär bort kanterna och dela sedan upp i snittar. Beroende på hur stora man vill ha dem, kan antalet snittar man får variera!
- Ha det så trevligt med smakliga tunnbrödssnittar med skinka!