I denna artikel ger jag mitt bästa recept på LCHF-tonfiskröra!
Tonfisk är en mycket bra proteinkälla och kan användas på många sätt. Att göra en tonfiskröra går snabbt och kan varieras i mängder, som i denna LCHF-version av tonfiskröra. Detta är en av mina absoluta LCHF-favoriter!
Detta är den godaste tonfiskröran jag någonsin har ätit! Jag har varit intresserad av att göra tonfiskröra länge nu, som jag som barn och åt i hemmabakade frallor. Nu när det kommer till LCHF tycker jag denna tonfiskröra bör testas tillsammans med detta LCHF-kesobröd, för en fullständig LCHF-smakupplevelse!
Stek gärna dina mackor i olivolja för lite extra krisp och LCHF, men det måste kan såklart inte. På med LCHF-tonfiskröran och toppa gärna med lite hackad rödlök, salladslök, och persilja. Jag tog även lite nymalen svartpeppar på!
Också jättegott med avokado eller ägg på ett LCHF-bröd! Så enkelt och riktigt gott! Gillar också att ta tonfiskröra till en omelett. Kort sagt, en god tonfiskröra passar till så mycket!
Receptet – Så gör du:
Tonfiskröra LCHF
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 2 burkar (ca 200 g) tonfisk i vatten eller olja, avrunnen
- 1,8 dl majonnäs
- saften från en halv lime
- ¼ st rödlök, hackad
- 2 msk senap
- salt och mald svartpeppar efter smak
Instruktioner
- Kombinera vattenpackad tonfisk, oljepackad tonfisk, majonnäs, selleri, limejuice, rödlök, senap, salt och peppar i en skål. Blanda väl.
- Toppa gärna med lite hackad rödlök, salladslök, och persilja!