Sticky Fingers – Recept

Inga betyg ännu.

Med detta recept kan du njuta av hemmagjorda Sticky Fingers när du vill. Dessa kycklingbitar i härlig sås är en familjefavorit. De är också så lätta att göra.

Sticky fingers är den perfekta festmaten eller maten till en mysig kväll. De har sitt ursprung i USA men bara för den sakens skull så kan man inte göra dem var som helst i världen! Härligt enkla att servera med en god dippsås till och doppa antingen med gaffel eller för hand.

Dessa sticky fingers är också en familjefavorit till att göra en lugn kväll, och vi kan bara inte få nog av dem! De är alltid en succé och har verkligen inte många ingredienser.

På bara 30 minuter har man dem färdiga, i deras härligt goda sås. Endast totalt 4 ingredienser behövs för dessa sticky fingers, och en av dessa ingredienser är vatten.

Jag hoppas helt enkelt ni gillar dessa amerikanska sticky fingers lika mycket som vi gör. Otroligt enkla och värda att göra tycker vi! Smaklig måltid!

sticky fingers

Receptet – Så gör du:

Sticky Fingers

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Med detta recept kan du njuta av hemmagjorda Sticky Fingers när du vill. Dessa kycklingbitar i härlig sås är en familjefavorit. De är också så lätta att göra.
Förberedelser 15 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 30 minuter
Portioner 6 portioner

Ingredienser
 

  • 800 g panerade kycklingremsor
  • 6 msk Frank’s Hot Sauce/Tabasco-sås/Sriracha-sås (någon av de tre)
  • 4 msk vatten
  • 4 dl farinsocker
  • 1 dl ranchdressing (valfritt som sås)

Instruktioner

  • Förbered de panerade kycklingstrimlorna. Antingen friterar du, steker, eller ugnsrostar dem.
  • Värm upp upp din heta sås i kombination med vatten och socker i en kastrull på medelvärme tills sockret är upplöst.
  • Häll såsen över den färdiglagade kycklingen och servera varmt.
  • Vi gillar att doppa dessa sticky fingers i ranchdressing – valfritt.
Måltid Huvudrätt
Kök Amerikanskt
Nyckelord Sticky Fingers

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)




Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar