Med detta recept kan du njuta av hemmagjorda Sticky Fingers när du vill. Dessa kycklingbitar i härlig sås är en familjefavorit. De är också så lätta att göra.
Sticky fingers är den perfekta festmaten eller maten till en mysig kväll. De har sitt ursprung i USA men bara för den sakens skull så kan man inte göra dem var som helst i världen! Härligt enkla att servera med en god dippsås till och doppa antingen med gaffel eller för hand.
Dessa sticky fingers är också en familjefavorit till att göra en lugn kväll, och vi kan bara inte få nog av dem! De är alltid en succé och har verkligen inte många ingredienser.
På bara 30 minuter har man dem färdiga, i deras härligt goda sås. Endast totalt 4 ingredienser behövs för dessa sticky fingers, och en av dessa ingredienser är vatten.
Jag hoppas helt enkelt ni gillar dessa amerikanska sticky fingers lika mycket som vi gör. Otroligt enkla och värda att göra tycker vi! Smaklig måltid!
Receptet – Så gör du:
Sticky Fingers
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 800 g panerade kycklingremsor
- 6 msk Frank’s Hot Sauce/Tabasco-sås/Sriracha-sås (någon av de tre)
- 4 msk vatten
- 4 dl farinsocker
- 1 dl ranchdressing (valfritt som sås)
Instruktioner
- Förbered de panerade kycklingstrimlorna. Antingen friterar du, steker, eller ugnsrostar dem.
- Värm upp upp din heta sås i kombination med vatten och socker i en kastrull på medelvärme tills sockret är upplöst.
- Häll såsen över den färdiglagade kycklingen och servera varmt.
- Vi gillar att doppa dessa sticky fingers i ranchdressing – valfritt.