I denna artikel ger jag mitt bästa recept på Rödbetssallad LCHF!
Varje smörgåsbord innehåller minst en rödbetssallad (rödbetssallad)! Den är gjord med inlagda rödbetor (inlagd rödbetor), som håller sig bra och så att den kan göras året runt.
Jag har de senaste åren gjort egen rödbetssallad till bland annat julen. Jag tycker det är riktigt härligt och man kan dessutom få den precis som man själv vill.
Denna matlagning har lett till att jag hittat detta goda recept på LCHF-rödbetssallad.
Detta är en LCHF-variant på den klassiska maträtten, vilket innebär lite mindre kolhydrater, och lite mer fett, precis i enlighet med LCHF-dieten (keto).
Även om det finns många varianter på grundreceptet använder alla självklart rödbetor som bas. Det finns dock ett val man kan göra även när det kommer till denna LCHF-rödbetssallad. Många lägger till en halv hackad lök, vanligtvis röd, till receptet nedan.
Receptet – Så gör du:
Rödbetssallad LCHF
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 4-5 st rödbetor, kokta, tärnade
- 2 dl crème fraiche
- 1 dl majonnäs
- 1 tsk dijonsenap
- 0,25-0,5 st rödlök, finhackad (valfritt)
Instruktioner
- Skala rödbetorna. Om de inte redan är kokta, koka dem då i rikligt med saltat vatten på låg temperatur under lock. Koka till rödbetorna mjuknat, cirka 20-30 minuter. Tärna sedan rödbetorna.
- Låt rödbetorna kallna och blanda med alla övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
- Svårare än så är det inte att göra denna LCHF-rödbetssallad, hoppas du njuter gott till den!