Rårörd jordgubbssaft – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på rårörd jordgubbssaft!

Njut av jordgubbars härliga smak med en härlig rårörd jordgubbssaft. Denna rårörda jordgubbssaft är en klassiker och du gör den enkelt med detta recept!

Det är enkelt, roligt och intressant att göra sin egna saft. Det är ett härligt sätt att ta vara på härliga bär och sommarens alla smaker. Denna rårörda jordgubbssaft är riktigt trevlig till fikat under varma dagar.

Fördubbla eller öka på receptet ännu mer om du vill göra ännu mer rårörd jordgubbssaft! Otroligt gott för barn och vuxna!

Kort sagt så älskar jag detta recept på rårörd jordgubbssaft och tycker det är riktigt värt att göra. Helt klart det bästa receptet på rårörd jordgubbssaft enligt mig helt enkelt. Testa gärna receptet nedan!

Ingredienser (1 flaska rårörd jordgubbssaft, 1 liter)

  • 1,5 liter jordgubbar (motsvarar ca 750 g)
  • 3,5 dl vatten
  • 5,5 dl strösocker per liter avrunnen saft

Instruktioner

  1. Skölj av, rensa, och mosa jordgubbarna för hand eller med mixer. Häll sedan vattnet över jordgubbarna i en stor bunke. Täck över och ställ in i kylen i minst 24 timmar.
  2. Ta ut ur kylen och låt blandningen rinna genom en silduk i ungefär 30 minuter.
  3. Mät upp saften och tillsätt sockret (5,5 dl per liter avrunnen saft).
  4. Rör om tills att allt socker har lösts upp.
  5. Häll upp din rårörda jordgubbssaft på flaskor!
  6. Färdigt! Njut så gott!
Rårörd jordgubbssaft

Rårörd jordgubbssaft

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på rårörd jordgubbssaft! Njut av jordgubbars härliga smak med en härlig rårörd jordgubbssaft. Denna rårörda jordgubbssaft är en klassiker och du gör den enkelt med detta recept!
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Total tid 15 minuter
Portioner 1 flaska

Ingredienser
  

  • 1,5 l jordgubbar (motsvarar ca 750 g)
  • 3,5 dl vatten
  • 5,5 dl strösocker per liter avrunnen saft

Instruktioner

  • Skölj av, rensa, och mosa jordgubbarna för hand eller med mixer. Häll sedan vattnet över jordgubbarna i en stor bunke. Täck över och ställ in i kylen i minst 24 timmar.
  • Ta ut ur kylen och låt blandningen rinna genom en silduk i ungefär 30 minuter.
  • Mät upp saften och tillsätt sockret (5,5 dl per liter avrunnen saft).
  • Rör om tills att allt socker har lösts upp.
  • Häll upp din rårörda jordgubbssaft på flaskor!
  • Färdigt! Njut så gott!
Keyword Rårörd jordgubbssaft

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Kategorier för vidare läsning

hemmanytt logo

Redaktionens produktfavoriter!

Innehåller reklamlänkar.

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Mer läsning