I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på proteinvåfflor!
Dessa proteinvåfflor är det enklaste receptet på hälsosamma våfflor till frukost, brunch eller mellanmål! Med endast 5 ingredienser och en mixer, kommer detta recept att ge dig våfflor med högt proteininnehåll på bara 10 minuter!
Du kan enkelt dubbla, tredubbla eller fyrdubbla receptet och i stort sett göra vad som helst med dem. Frys in dem till senare, ta med dem på språng, packa dem i lunchlådor eller använd dem för en rolig söndagsbrunch med vänner och familj.
Det är så enkelt att göra några omgångar av dessa proteinvåfflor över helgen och förvara dem i frysen för hektiska morgnar under veckan. Dessa proteinvåfflor är perfekta att toppa med kvarg, jordnötssmör, och lite bär för bra innehåll av protein rakt igenom!
Det här receptet är otroligt snabbt och enkelt! Det tar 5 minuter att mixa ingredienserna och blanda ihop. Sedan kommer det troligen att ta ytterligare 5 minuter för att tillaga våfflorna. På 10 minuter är de klara!
Kort sagt gillar jag verkligen dessa proteinvåfflor som frukost eller mellanmål, och tycker verkligen de är värda att göra.
Receptet – Så gör du:
Proteinvåfflor
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 3 dl havregryn
- 1 dl mjölk
- 4 st ägg
- 1 tsk bakpulver
- förslag: kvarg, jordnötssmör, skivad banan och bär som topping
Instruktioner
- I en mixer eller med en bunke och stavmixer, mixa havregrynen till ett fint mjöl. För över till en skål.
- Tillsätt bakpulver till de malda havregrynen, såväl som mjölk, och ägg. Rör om till en enhetlig smet. Tillsätt mer mjölk, en matsked i taget, vid alldeles för tjock konsistens.
- Pensla våffeljärnet med rapsolja, och grädda våfflorna.
- Servera gärna med kvarg, skivad banan och bär som topping.
- Njut av dina proteinvåfflor!