I denna artikel ger jag mitt bästa recept på LCHF-pizzasallad (låg i kolhydrater, hög i fett).
Jag älskar vitkål i alla möjliga former, och då även pizzasallad! Något jag gillar lite extra är när det står en hemmagjord pizzasallad i kylen. Då finns det alltid en sallad till maten, och kanske det bästa, pizzasalladen håller sig fräsch tills den är uppäten.
Vi har haft det här LCHF-pizzasalladreceptet på repeat nyligen! Det är så gott och lätt att anpassa efter din smak!
Detta pizzasalladrecept är LCHF-vänligt. Med endast 5 gram kolhydrater per portion kan du njuta av dina grönsaker till max!
Så bra som sallader är, blir jag personligen lätt uttråkad av dem, så jag känner att jag måste jobba extra hårt för att se till att det aldrig händer.
Så låt oss prata om detta LCHF-pizzasalladreceptet och varför jag älskar det så mycket!
Om jag var tvungen att lista alla de bästa sakerna med denna salladen, skulle jag behöva börja med krispigheten! Så många krispiga ingredienser här, och kålen är den främsta.
Den nära andra är smaken . Det här kålsalladsreceptet är fräscht, saftigt, lätt, somrigt! Ja, det smakar faktiskt som en krispig sommarmorgon.
Kålsallader kan hålla sig fräscha och förbli krispiga upp till 3-5 dagar i kylen! Gör gärna en stor batch!
Receptet - Så gör du:
Pizzasallad LCHF
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 1 kg skivad vitkål
- 1 tsk salt
- svartpeppar
- 1,5 dl majonnäs
- 1 tsk dijonsenap
- juice från en citronhalva
Instruktioner
- Skiva kål tunt. Använd gärna en mandolin om det finns tillgängligt.
- För över till en stor skål.
- Blanda alla övriga till en dressing, i en liten skål tills den är slät.
- Häll dressingen över ingredienserna till kålsalladen och blanda försiktigt, tillsätt salt efter smak. Servera.