I detta recept ger jag mitt bästa recept på pannkakor utan mjöl!
Detta är ett superenkelt recept på pannkakor utan mjöl som inte kan bli enklare. Receptet har bara två enkla ingredienser, som är bananer och ägg. Superenkelt och gott att göra!
Det är något magiskt med att snabbt vispa ihop dessa två enkla ingredienser, som är bananer och ägg, och sedan steka dem i pannan.
Dessa pannkakor är glutenfria, mjölfria och mejerifria. De är verkligen gjorda med bara bananer och ägg, och fria från avancerade knep. Jag skulle också beskriva dem som tjocka crêpes.
Servera gärna med sylt, eller med lite honung för att runda ut smaken.
Det kommer till en början se ut som att du man gör en äggröra, men slutprodukten blir verkligen en fullvärdig pannkaka. Mjölfria pannkakor med gyllenbruna, krispiga kanter.
Kort sagt så tycker jag verkligen dessa pannkakor utan mjöl är smidiga och helt klart värda att göra. De blir så goda och är så enkla att göra.
Receptet – Så gör du:
Pannkakor utan mjöl
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 2 st mogna bananer
- 4 st ägg
- 1 tsk kanel eller efter smak (valfritt)
Instruktioner
- Mosa bananerna med en gaffel i en skål.
- Knäck ner äggen med bananerna och vispa med en visp, gärna elvisp. Tillsätt en tesked kanel för lite smak, men det är frivilligt.
- Hetta upp lite matfett i en panna och tillsätt cirka 0,5 dl smet åt gången. Stek cirka 2 minuter på varje sida.
- Repetera tills att all smet är använd.
- Servera med valfria tillbehör. Njut av dina pannkakor utan mjöl!