I denna artikel ger jag mitt bästa recept på pannkakor med havregryn!
Här är ett enkelt, snabbt och nyttigt recept på pannkakor med havregryn. Lite annorlunda jämfört med klassiska pannkakor, men minst lika gott för det!
Testa att inkludera havregryn i dina pannkakor med detta recept, och vem vet, du kanske hittar ett nytt favoritrecept på pannkakor? Dessa pannkakor fungerar med alla dina favorittillbehör på precis samma sätt som vanliga pannkakor.
Jag älskar dessa pannkakor med havregryn, och jag älskar att servera dem med salta tillbehör, såsom gräddfil och keso. Håll dig dock inte bara till salta fyllningar heller. Frukt, bär, sirap, och glass är alla lysande val på tillbehör.
Eventuella rester förvaras enkelt och smidigt i kylen, exempelvis på ett fat övertäckt med plastfolie. Sedan går de riktigt bra att antingen äta kalla eller att värma, exempelvis i mikrovågsugn!
Kort sagt så rekommenderas dessa pannkakor starkt! Första gången jag gjorde detta recept blev jag riktigt positivt överraskad. Jag har därefter gjort det flera gånger efteråt. Jag hoppas att ni gillar det lika mycket som jag gör!
Receptet – Så gör du:
Pannkakor med havregryn
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 2 dl vetemjöl
- 1 dl havregryn
- 6 dl mjölk
- 4 st ägg
- ½ tsk salt
- 1 klick smör
Instruktioner
- Vispa äggen tillsammans med mjölk i en bunke.
- Tillsätt mjölet och havregrynen och vispa på nytt.
- Smällt en klick smör i en stekpanna, och tillsätt sedan smöret till smeten.
- Ställ pannkakssmeten i kylen i 10 minuter innan stekning. Stek sedan pannkakorna.
- Njut av dina pannkakor med havregryn!