I denna artikel ger jag mitt bästa recept på nyttiga bananpannkakor!
Dessa nyttiga bananpannkakor görs med bara tre ingredienser tack vare detta ljuvligt goda, snabba, och härligt enkla (genialiska) recept!
Med endast 3 enkla ingredienser (banan, ägg och kanel) är dessa hälsosamma bananpannkakor den perfekta frukosten eller brunchen för alla åldrar, stora som små!
Dessa hälsosamma bananpannkakor är naturligt söta, så de behöver egentligen inga söta tillbehör. Jag älskar att servera med frukt eller bär, eller att breda ut lite jordnötssmör ovanpå en av dem för en smakrik och mättande frukost.
Dessutom kan du förbereda dem i förväg och förvara dem i kylen i några dagar. Bara att använda en mikrovågsugn för att värma upp och frukosten är serverad!
Kort sagt älskar jag detta recept på nyttiga bananpannkakor och rekommenderar det starkt! Så goda och så värda att göra!
Receptet – Så gör du:
Nyttiga bananpannkakor
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 1 st banan, mogen och mosad
- 2 st ägg
- ¼ tsk kanel
- valfritt, men rekommenderas: ⅛ tesked salt
Instruktioner
- Mosa bananen i en medelstor skål.
- Vispa ihop äggen i en separat skål.
- Tillsätt ägg till bananen och vispa ihop tills det är ordentligt blandat. Vispa i salt och kanel.
- Förvärm en stekpanna eller stor stekpanna på medelvärme. Tillsätt lite stekfett och tillsätt en matsked av pannkakssmeten åt gången ner i pannan. Låt stekas i några minuter, och vänd sedan pannkakan med spatel. Stek i ytterligare en minut eller två på den återstående sidan flytta över till en tallrik. Repetera för all smet.
- Njut av dina nyttiga bananpannkakor med exempelvis bär, frukt, eller jordnötssmör!