I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på kycklingfärsbiffar med dijonsenap!
Här är ett recept på riktigt saftiga och goda kycklingfärsbiffar med dijonsenap. De är enkla, goda, och snabba att göra och smakar riktigt härligt tillsammans med exempelvis mos eller ris!
Här är en rätt som verkligen piffar upp vilken dag som helst i veckan. Servera gärna med en knaprig grönsallad och mos eller ris, och en härlig gräddsås eller yoghurtsås.
Kort sagt älskar jag dessa kycklingfärsbiffar med dijonsenap och kan starkt rekommendera dem. Testa gärna receptet nedan.
Receptet - Så gör du:
Kycklingfärsbiffar med dijonsenap
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 500 g kycklingfärs
- 0,5 dl mjölk
- 0,5 dl ströbröd
- 1 st ägg
- 1 msk dijonsenap
- 1 st liten nypa salt
- 2 tsk peppar
- 1 msk smör till stekning
Instruktioner
- Tillsätt mjölk och ströbröd till en bunke och blanda genom att röra om. Låt sedan stå i 10 minuter.
- Sätt ugnen på 180 grader Celsius.
- Knäck ner ägget i ströbrödsblandningen och tillsätt även kycklingfärs, dijonsenap, salt och peppar. Blanda samman och forma sedan färsen till cirka 8 biffar.
- Tillsätt smöret till en stekpanna och sätt stekpannan på spisen. Stek kycklingfärsbiffarna på båda sidor.
- Grädda sedan biffarna i en ugnsform i mitten av ugnen i 10 minuter på 180 grader Celsius.
- Färdigt! Njut av dina kycklingfärsbiffar med dijonsenap, med exempelvis mos eller ris, och en härlig yoghurtsås och sallad.