I denna artikel ger jag mitt recept på köttbullar utan lök!
Här är ett riktigt bra recept på köttbullar utan lök. Resultatet blir riktigt bra och köttbullarna smakar ljuvligt gott!
Det kan finnas flera anledningar till varför man skulle vilja göra köttbullar utan lök. En möjlig anledning är att vissa personer inte tycker om lök eller är allergiska mot den. I sådana fall kan det vara en bra idé att göra köttbullar utan lök för att de ska kunna äta dem.
En annan anledning kan vara att man vill förändra smaken på köttbullarna genom att utesluta löken, eller att man helt enkelt inte har lök hemma och behöver göra köttbullar utan den.
Oavsett anledningen till att man inte vill eller kan använda lök i sina köttbullar, så är detta recept lösningen. Det ger riktigt goda och fina köttbullar, som är helt lökfria.
Servera gärna dessa köttbullar med potatismos och lingonsylt, eller på ditt alldeles egna favoritsätt!
Kort sagt älskar jag detta recept på köttbullar utan lök och tycker det är det bästa alternativet när man vill ha ett recept på köttbullar utan lök. Saftiga, snabba, och enkla att laga!
Receptet – Så gör du:
Köttbullar utan lök
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 500 g köttfärs
- 2 msk ströbröd
- 1 msk japansk soja
- 1 msk ketchup
- ½ tsk salt
- 1 krm peppar
- 2 msk vatten
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 230°C.
- Blanda alla ingredienser i en skål.
- Klä en plåt med bakplåtspapper, gärna med upphöjda kanter.
- Forma köttbullarna och lägg dem på plåten.
- Tillaga köttbullarna i cirka 18 minuter i mitten av ugnen på 230°C. Kontrollera en köttbulle för att se om den är klar.
- Njut av dina köttbullar utan lök!