I denna artikel delar jag med mig av mitt favoritrecept på gräddädelostsås!
Gräddädelostsås tar vara på den goda smaken och krämigheten av denna fina ost på bästa sätt! En mångsidig sås som passar till en fin köttbit såväl som till pasta!
Jag älskar denna gräddädelostsås! Den är så himla enkel och snabb att göra och är ett utmärkt sätt att använda gräddädelost. Dessutom har den massor av fin smak.
Gräddädelost är en ljuvlig ost som är rätt pikant ost, som även har sälta. Därför behövs oftast inget tillsatt salt till såsen. Man kan ändå smaka av och kontrollera!
Gräddädelostsås är en mycket mångsidig sås. Servera exempelvis med pasta, eller kanske en bit fläskfilé, kyckling, eller annan fin köttbit!
Allt med detta recept på gräddädelostsås är superenkelt och går supersnabbt att göra, och jag hoppas att du gillar det!
För en sås som sätter alla smakerna, testa denna gräddädelostsås helt enkelt. Jag kan varmt rekommendera den. Receptet hittas här nedanför!
Receptet – Så gör du:
Gräddädelostsås
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 60 g gräddädelost
- 3 dl grädde
- nymalen svartpeppar
Instruktioner
- Skär upp gräddädelosten i några mindre bitar.
- Koka upp grädden i en kastrull eller panna. Tillsätt gräddädelosten och låt smälta. Vispa ut så den blandas ut i såsen.
- Smaka av med svartpeppar och ta av från värmen efter någon minut.
- Färdigt! Servera varm och njut!